Save the date! Riskienhallintapäivä 5.6.2019

Suomen Kuntaliitto ja Kuntarahoitus järjestävät perinteisen riskienhallinnan teemapäivän keskiviikkona 5.6.2019 Kuntatalolla Helsingissä.

Tilaisuus on suunnattu kuntien ja kaupunkien johtajille, kuntien taloudesta ja rahoituksesta vastaaville sekä valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajille.

Käsittelemme taas monia ajankohtaisia ilmiöitä, kuten kuntien elinvoimakysymyksiä, sote- ja maakuntauudistuksen viimeisimpiä vaiheita, ilmastotyön vaikutuksia kuntien talouteen sekä rahoitusmarkkinoiden tilannetta. Aiheista käydään muun muassa paneelikeskusteluja, joihin osallistuu laajasti keskeisten toimijoiden edustajia.

Monia hankkeita ja muutoksia on vireillä, joten aiheet ja otsikot täsmentyvät tilaisuuden lähestyessä – silti ja siksi päivä kannattaa varata kalenterista jo nyt!

Aiempien riskienhallintapäivien tapaan tavoittelemme vilkasta vuorovaikutusta ja sen myötä näkemyksiä ja kehitysideoita.
Tilaisuus on maksuton ja pidetään suomeksi. Tilaisuutta ei valitettavasti voi seurata etänä ohjelman luonteen vuoksi (mm. ryhmätyötyöskentely), eikä siitä tehdä tallennetta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.5.2019 oheisen linkin kautta:  https://link.webropolsurveys.com/S/AB5D6BD475FF2E5A

Tavataan 5. kesäkuuta Kuntatalolla!

Lisätietoja:
Jari Vaine, rahoitusalan erityisasiantuntija, Suomen Kuntaliitto, jari.vaine(@)kuntaliitto.fi, puh. 050 562 7687
Anssi Wright, toimitusjohtaja, Inspira Oy, anssi.wright(@)inspira.fi, puh. 0400 271 393